California Volunteers Commission Meeting

Agenda

Thursday, December 12, 2024 2:00 p.m.-4:00 p.m.

Location

May Lee Office Complex Room SE 245, Multipurpose Center (MPC) Level 2 651 Bannon St. Sacramento, CA 95811

Time	Subject	Details
2:00 p.m2:10 p.m. (10 min.)	Chairwoman Lindsay Fox Report	 Welcome and Introductions Call Meeting to Order/Roll Call Overview of Agenda [Action Item] Adoption of September 2024 meeting minutes
2:10 p.m2:20 p.m. (10 min.)	Chief Service Officer Josh Fryday Report	
2:20 p.m2:35 p.m. (15 min.)	Additional Reports	 Jeff Hoffman, Governance Committee Chair Rebecca Curtis, AmeriCorps Additional Commissioner Updates

2:35 p.m3:05 p.m. (30 min.)	AmeriCorps Update and Funding	[Action Item] Recommendations Approval
3:05 p.m3:25 p.m. (20 min.)	Commission Discussion, Chairwoman Lindsay Fox	 2025 Meetings Appointments Discussion and Updates
3:25 p.m4:00 p.m. (35 min.)	Presentations from Governor's Office of Service and Community Engagement (GO- Serve) Entities	 Thomisha Wallace, Executive Director, Youth Empowerment Commission (YEC) Yumi Sera, Executive Director, Office of Community Partnerships and Strategic Communications (OCPSC)

ACCOMODATIONS

The meeting is accessible to individuals with disabilities. A person who needs disability elated accommodations or modifications in order to participate in the meeting shall make a request no later than five working days before the meeting by contacting Dina Bourdaniotis at (916) 323-7646, or by sending a written request to California Volunteers, 1400 10th Street, Sacramento, CA 95814. Requests for further information should be directed to Dina Bourdaniotis at the same address and telephone number. This notice and agenda can be viewed on the internet by going to the California Volunteers website at www.CaliforniaVolunteers.ca.gov, click on About Us, Commission.